trouwlocatie met overnachting
 
 
De vijf beste trouwlocaties van Noord-Holland De Vijf Beste.
Wat ons betreft, de nummer één trouwlocatie van Noord-Holland. Op de eerste verdieping van het restaurant heb je een prachtige ruimte voor maximaal vijftig personen, met uitzicht op zee en een ruim privé-terras. Bij grote broer Paal 17 Zomers zijn overigens ook bruiloften met grotere groepen mogelijk.
Trouwen De Landgoederij.
Kasteel Cammingha is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Bunnik! Het verzorgen van huwelijksfeesten doen wij met veel passie, kennis en plezier. Het team van De Landgoederij verzorgt een spetterend huwelijksfeest waar nog lang over wordt nagepraat! Photo credits: Alvafotografie. Bij een geweldige trouwdag hoort fantastisch eten en daar zorgen chef Barry en het creatieve keukenteam van De Landgoederij voor! Wij hebben een mooie wedding deal: trouw in juli of augustus 2019 en ontvang 25% korting op locatiehuur volledig verzorgde huwelijksnacht in de suite! de actie is niet geldig op reeds geplande bruiloften. De overnachting is geldig op basis van beschikbaarheid.
Landgoed Huize Bergen Trouwlocatie Den Bosch.
Onze specialisten Nikki en Lian denken graag met jullie mee over de mogelijkheden op deze trouwlocatie en zorgen dan ook voor persoonlijk advies. meer trouwlocatie inspiratie. Op zoek naar een droom trouwlocatie voor jullie huwelijk? Vind hier inspiratie voor styling en decoratie op een bruiloft.
Trouwen Bilderberg Hotels.
Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om de huwelijksvoltrekking zowel in als om het kasteel plaats te laten vinden. In de avond verzorgt de brigade van Die Alde Heerlickheijt zowel een uitgeserveerd diner, een barbecue of een walking dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest in de indrukwekkende kasteelhal. Een overnachting in onze Bruidssuite in de kasteeltoren maakt uw speciale dag helemaal compleet.
Landelijkebruiloft De Heische Hoeve Kosten van een landelijke bruiloft / trouwfeest.
Droom je van een eigen festivalbruiloft met foodtrucks in de tuin? Bouw dan je eigen feestje op De Heische Hoeve en zorg voor een onvergetelijk feestweekend! Meer info min 40 pers max 100 pers. Het hoogseizoen begint bij De Heische Hoeve op 1 april en duurt tot 1 november. De winterperiode is het laagseizoen. Voor een bruiloft betaal je altijd de huur van de trouwlocatie op basis van 2 overnachtingen. De dag voor je bruiloft, de dag zelf en de dag erna. Zo heb je genoeg tijd om je eigen sfeer te creëren. We hebben overnachtingscapaciteit voor 56 personen 28 hotelkamers. Al onze bruiloftarrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, frisdranken en 2x fust bier 50l en 40 flessen wijn. Bruiloftarrangementen zonder overnachting zijn bij De Heische Hoeve helaas niet mogelijk.
Locatie Sterkenburg.
klik hier voor fotos. Kasteel Sterkenburg is door de gemeente Utrechtse Heuvelrug aangewezen als officiële trouwlocatie waar het wettelijk huwelijk voltrokken kan worden. Tevens bezit het Kasteel een eigen Kapel, waar u desgewenst uw kerkelijke inzegening plaats kunt laten vinden. Voor meerdaagse huwelijken is Sterkenburg de ideale locatie; zo trouwt u bijvoorbeeld op vrijdag voor de wet, waarna de volgende dag de kerkelijke inzegening plaatsvindt in de romantische neogotische Kapel. Op de buitenplaats vindt u diverse locaties waar u uw diner en feest plaats kunt laten vinden. Een lopend buffet in de Grote Zaal van het Kasteel, een chique diner met 18e-eeuws tafelzilver in een van de kamers van het Koetshuis, het Tuinmanshuis of het Kasteel.
Trouwlocatie Drenthe: Het strand, het witte kerkje en. De Kruimel.
De Kruimel is een bijzondere trouwlocatie in Drenthe waar alleen besloten feesten worden gevierd. De gehele trouwlocatie is dus exclusief voor jullie zodat alle aandacht, zowel in de keuken als bij de bediening, alleen op jullie feest gericht is. Op die manier kunnen wij er een TOP feest te maken! Het is ook mogelijk te overnachten in de Kruimel. De prijzen van de TrouwDeals zijn inclusief overnachting met bruidssuite en ontbijt.
Trouwlocatie Echt.
Informeer jezelf ook over de ruime mogelijkheden voor een overnachting en de mogelijkheden die de omgeving van Thorn bieden. Laat de kans niet aan je voorbij gaan om een uniek trouwfeest in Echt te organiseren die nooit meer vergeten zal worden. Heeft u interesse in een prachtige trouwlocatie? Neem contact met ons op.
Trouwen Kasteel Parc Spelderholt Parc Spelderholt.
Ja, ik wil! Kasteel Spelderholt een officiële trouwlocatie van de gemeente Apeldoorn. Menig echtpaar heeft hier al het ja-woord aan elkaar gegeven. De zalen van het Kasteel bieden het perfecte onderkomen voor al jullie wensen. Kom je familie tegemoet vanaf de eeuwenoude trap in de trouwzaal of loop stralend het zonnige rosarium in en geef elkaar buiten het ja-woord. Kiezen jullie voor een kleine intieme bruiloft of voor een groot en spetterend feest, Parc Spelderholt biedt jullie alle mogelijkheden. Om de huwelijksvoltrekking met dierbaren te vieren kunnen jullie gebruik maken van een heerlijke bubbel, die jullie zelf mogen sabreren!
Intieme Trouwlocatie Kasteel Engelenburg.
Indien u kiest voor Kasteel Engelenburg voor uw huwelijk op basis van dit programma met het genoemde aantal gasten bedragen de kosten ca. Indien u de gasten uitnodigt om te blijven overnachten zullen de kosten ca. Globaal begroot op basis van gemiddeld gebruik van dranken, exclusief buitenlands gedistilleerde dranken.
Trouwlocatie Noord Holland 4 sterrenhotel Amsterdam Zaandam / Inntel Hotels.
Inntel Hotels Zaandam zit verscholen achter typische Zaanse huisjes en biedt naast een romantische overnachting een geweldige trouwlocatie. Het hotel is met haar bijzondere architectuur zelfs benoemd tot nummer 1 in de lijst met hotels you wont believe actually exists van CNN Travel!
Trouwen in het bos Tjaarda Oranjewoud.
Grand Café 1834. Trouwen in het bos: van de ceremonie tot en met het trouwfeest. Uw ceremonie tussen de bomen, het diner middenin het gras of het feest onder de sterren? Bent u op zoek naar een schitterende locatie om buiten te trouwen in Friesland? Midden tussen de statige bossen bij hotel Tjaarda wordt uw grote dag onvergetelijk! De ceremonie buiten houden? Uw ceremonie buiten? Tjaarda Oranjewoud is een officiële trouwlocatie.

Contacteer ons

Op zoek naar trouwlocatie met overnachting?