trouwlocatie delft
 
 
Restaurant, trouwlocatie vergaderruimte: Madestein, Den Haag.
Wist u dat Madestein een officiële trouwlocatie is? Madestein ligt heel idyllisch aan het water. De huwelijksplechtigheid kan bij ons plaatsvinden en natuurlijk ontvangt u uw gasten aansluitend in een van onze mooie zalen voor het huwelijksfeest. Lees meer over trouwen bij Madestein.
LEEF Tapas LEEF is een plek om heerlijk te genieten van onbeperkte tapas.
En omdat wij over vier locaties beschikken in Den Haag, Delft, Kijkduin en Nootdorp kun je met alle wensen bij ons terecht. Onze vestigingen in Den Haag en Delft beschikken zelfs over af te sluiten ruimtes, waar je in privésfeer kunt genieten van jouw gekozen arrangement.
Trouwen op de mooiste trouwlocatie in Delft.
Door de gemeente Delft zijn wij aangewezen als officiële trouwlocatie waardoor de huwelijksvoltrekking voor de burgerlijke stand dus ook bij ons kan plaatsvinden. Het is dus heel goed mogelijk dat jullie complete huwelijksdag plaats vindt in en rondom Het Rieten Dak.
Delft op zondag De Lindenhof en Het Meisjeshuis, twee top trouwlocaties van Event Company.
In Delft zijn dit De Lindenhof aan de Zocherweg 9 en Het Meisjeshuis aan de Oude Delft 112. In Rijswijk Landgoed Te Werve aan de Vredenburchweg 101 en dan is er ook nog een trouwlocatie in Baarn. Event Company is achttien jaar geleden begonnen in Delft.
Het Rieten Dak in Delft locaties.
Midden in de natuur en tegelijk heel centraal. De gemeente Delft heeft Het Rieten Dak als officiële trouwlocatie aangewezen. Je kunt dus niet alleen je bruiloft bij ons vieren, maar ook je ja-woord geven! Stel je voor: één locatie voor plechtigheid én feest.
Hertenhorst Delft.
De Hertenhorst Delft is te huur voor activiteiten, zoals verjaardag, bruiloft, reünie, familiebijeenkomst, vergadering, workshop, conferentie en andere activiteiten. De Hertenhorst is tevens een officiële trouwlocatie van de gemeente Delft. Te huur voor één of meerdere dagdelen of voor meerdaagse activiteiten.
Trouwlocatie Delft Partyboerderij Het Wapen Van Degenkamp.
Omdat wij meerdere arrangementen aanbieden, hebben we voor elke bruiloft in de buurt van Delft de juiste oplossing. Zo kunt u bij onze trouwlocatie terecht met 20 tot circa 75 gasten, met 75 tot 120 gasten en in de zomer zelfs met 250 personen.
Event Company: De Lindenhof Delft wordt restaurant.
De Lindenhof Delft wordt restaurant. 20 jaar geleden is Event Company gestart met haar eerste locatie: De Lindenhof in Delft. Vanaf die tijd zijn wij gegroeid tot een mooi bedrijf met 4 monumentale event locaties in een groene omgeving. Onze markten zijn continu in beweging en er ontstaan nieuwe behoeftes waarbij wij zien dat o.a.
De Brasserij De meest geboekte trouwlocatie van Delft en omstreken.
Een echt familiebedrijf dat haar uiterste best doet om uw diner, feest, bruiloft of andere feestelijke bijeenkomst onvergetelijk te maken. We bieden diverse arrangementen aan in onze uiterst sfeervol ingerichte zalen. DE TROUWLOCATIE VAN DELFT. TOP LOCATIE VOOR FEESTEN PARTIJEN.
Trouwlocatie Delft Moodz Delft.
Maak een afspraak en plan samen met ons uw complete feest info@moodzdelft.nl. Contact Moodz eten drinken Vesteplein 4 2611 WG Delft 015-2120755 E-mail: info@moodzdelft.nl. Social media Twitter Facebook Linkedin. High tea Delft. Private dinner Delft. Restaurant in de buurt Delft.
Trouwlocaties in Zuid Holland.
Het is ook mogelijk om het burgerlijk huwelijk op een andere trouwlocatie te laten voltrekken dan in het gemeentehuis. Dit kan in een kasteel, aan het strand, een restaurant, een partycentrum of een speciaal hiervoor ingestelde trouwlocatie. Er zijn trouwlocaties bij die dit in één pakket aanbieden inclusief de ambtenaar van de burgerlijke stand.
Officiële trouwlocatie in Delft Top Trouwlocaties.
Officiële trouwlocatie in Delft. Officiële trouwlocatie in Zwijndrecht. Officiële trouwlocatie in Haastrecht. Officiële trouwlocatie in Lisse. Officiële trouwlocatie in Warmond. Officiële trouwlocatie in Nieuwkoop. Officiële trouwlocatie in Leiderdorp. Mooie locaties in de buurt. Officiële trouwlocatie in Delft. Overnachten in Delft.

Contacteer ons

Resultaten voor trouwlocatie delft