trouwlocatie dordrecht
 
 
Wantijpaviljoen trouwen. Trouwlocatie in Dordrecht, Zuid-Holland.
Ligt in het mooiste park van Dordrecht namelijk het Wantijpark, genoemd naar de zijrivier het Wantij. Dordrecht de oudste stad van Holland ligt op een steenworp afstand van restaurant Wantijpaviljoen. Ons bedrijf heeft de beschikking over drie ruime zalen, waar u uw bruiloftsfeest, receptie, huwelijksfeest, vergadering, evenement etc. kunt houden in de rustieke omgeving van het park, met gratis parkeerruimte is deze locatie reeds gedurende 40 jaar uniek in de regio. Uw huwelijksfeest, receptie of trouwfeest vieren, een diner organiseren, maar u kunt ook een vergadering organiseren of gewoon op ons terras een kopje koffie drinken, het is in ons bedrijf allemaal mogelijk. Nieuw is dat het Wantijpaviljoen met zijn unieke ligging ook als TROUWLOCATIE gebruikt kan worden.
Engaged // Trouwen midden in een moestuin bij Villa Augustus in Dordrecht.
Aan het Wantij in Dordrecht en met een uitzicht op een kruispunt van rivieren ligt Villa Augustus. Een hotel en restaurant met een prachtige moestuin, boomgaarden, kassen en een bloementuin! Er worden geregeld bruiloften georganiseerd bij Villa Augustus, die er de hele dag worden gehouden. Er zijn binnenruimtes zoals het hotel in de watertoren, het restaurant in het pompgebouw en bijgebouwen en kamers in de tuin! Buiten bevinden zich het terras, de vele groentetuinen en kassen en een klein bosje. Trouwen kan in een van de drie zalen die ze hebben: de moestuinzaal, de wantijzaal en de limonaia. Een hele bijzondere en unieke locatie om te trouwen! Wil je meer weten over deze bijzondere trouwlocatie?
De Poort van Dordt Brasserie, terras en café in Dordrecht De Poort van Dordt.
De Poort van Dordt. De Poort van Dordt is gevestigd in één van de mooiste gebouwen van Dordrecht: de Groothoofdspoort, de stadspoort uit de veertiende eeuw, die na een verbouwing in 1618 haar renaissance-kenmerken kreeg. De Brasserie is het bruisend centrum van De Poort van Dordt.
trouwlocatie breda trouwen op het strand scheveningen trouwlocatie dordrecht.
Zoek jullie favoriete trouwlocatie in Dordrecht in onderstaand overzicht. Voor een uitgebreid aanbod van trouwzalen buiten Dordrecht, dus per provincie of landelijk, klik je in het menu op de categorie Trouwlocaties.Je kunt hier ook een afspraak maken om de trouwlocaties in Dordrecht te bezichtigen.
De Raedtskelder De locatie voor een onvergetelijk feest.
Een unieke, historische locatie waar sfeer en functie zich verzoenen tot een multifunctionele zaal van 150m 2. Een verborgen geheim uit de rijke historie van Dordrecht. Gelegen op de meest verrassende locatie: in hartje centrum, onder het oude Stadhuis. Stadhuisplein 1 Dordrecht 078 635 635 8 info@deraedtskelder.nl.
Trouwlocatie Dordrecht voor 20 tot 2000 personen.
Wil jij op een bijzondere plaats je bruiloft vieren? Kies dan voor een trouwlocatie Dordrecht of feestlocatie Dordrecht. Door zijn mooie ligging heeft Dordrecht ook veel mooi trouwlocaties beschikbaar voor bruidsparen die in deze omgeving graag hun trouwdag willen vieren.
Trouwlocatie in Dordrecht Event Center Dordrecht.
Event Center Dordrecht. Trouwlocatie in Dordrecht. Een unieke en feestelijke bruiloftszaal. De mooiste dag van uw leven verdient een unieke en feestelijke trouwlocatie in Dordrecht. Wij hebben ervaren mensen in huis die jullie bruiloftsfeest tot een onvergetelijke dag kunnen maken!
Feestlocatie Breda Feestlocatie Landgoed Bergvliet.
Landgoed Bergvliet is te vinden in de luwte van de Oosterhoutse bossen, in de verte kijkt u op de Grote Kerk van Breda. Bovendien zijn we slechts een kwartiertje verwijderd van de Moerdijkbrug en Dordrecht. Feestlocatie Breda bekijken. Zou u Feestlocatie Breda een keer willen komen bezichtigen?
Trouwen in Dordrecht.
Trouwen in Dordrecht is een onderdeel van Erica Events. Vrijgezellenfeest in Dordrecht. trouwen dordrecht dordt huwelijk partnerschap stadhuis drechtsteden trouwspecialisten trouwen in dordrecht trouwdag planning trouwenindordrecht.nl bruid bruiden bruidegom catering locatie ambtenaar decoratie trouwlocatie trouwspecialist bruidsmode erica events trouwbeurs huwlijksdag trouwlocaties in Dordrecht.
Romantische trouwlocaties in Dordrecht DNLS Nederland.
Bij de vermelding van een specifieke trouwlocatie in Dordrecht staat ook aangegeven of u buiten kunt trouwen of niet. Overleg met de trouwlocatie in Dordrechtook de mogelijkheden voor extra aankleding en versiering. Wilt u de gehele trouwdag op 1 trouwlocatie doorbrengen?
Feestcafé Bij Berry in Dordrecht Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal huren.
Ons Feestcafé is gelegen op het terrein van Skicentrum Drechtsteden te Dordrecht. Wij hebben de juiste en leukste locatie voor feestjes. Ik kan een prijsindicatie geven maar het gevoel bij onze locatie moet je krijgen met een vrijblijvend bezoek. Je kunt bij ons al terecht voor 2500, p.p. gedurende 5 uren van 20.00u tot 01.00 inclusief.: Tapbier, Wijn, Limonade Koffie/Thee wij schenken geen alcohol 16 jaar 3x rondgaan met warme/koude hapjes Plus activiteit, sleen van onze skihelling een echte TOPPER. Verder beschikken wij over allerlei soorten muziek maar is onze Apré Ski feestmuziek het beste wat bij onze locatie past en bij feestjes. Wij beschikken over volop gratis parkeergelegenheid. Dus ik zou zeggen, bel me voor een afspraak dan kunnen we vrijblijvend een feest op maat afspreken en kunt u persoonlijk uw wensen vertellen. Verder lezen Minder lezen. Neem contact op. Uw bericht is verzonden. Er ging iets mis tijdens het versturen, probeer het opnieuw. Details van Feestcafé Bij Berry. Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal.
Restaurant de Merwelanden.
Mixed grill de Merwelanden 4 soorten vlees met een saus naar keuze, gemengde salade en steakhouse frites met mayonaise. Zoete of pittige spareribs met gemengde salade en steakhouse frites met mayonaise. Klik hier voor onze volledige dinerkaart. 7 dingen die je moet weten over ons! De Bekramming 13, 3313 LM in Dordrecht.

Contacteer ons

Zoeken naar trouwlocatie dordrecht