trouwlocatie tilburg
 
 
Trouwlocatie Grand Café Restaurant De Gouden Leeuw.
Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere officiele trouw locatie. De Gouden Leeuw is een uiterst geschikte locatie voor een romantische huwelijksdag. In het dorpje Vessem NB, gelegen tussen Eindhoven en Tilburg, vindt u in de oude Brouwerij met aangrenzende Brouwerijtuin een prachtige locatie om te trouwen.
Feestlocatie of trouwlocatie gezocht? Kies voor Kasteel Henkenshage.
Het nieuwe dorp ligt in het gebied met o.a. Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, s Hertogenbosch en Helmond. Dit kasteel is de mooiste feest en trouwlocatie van Meierijstad. Naast deze feesten is het kasteel ook heel geschikt voor bedrijfsfeesten, seminars, bedrijfsuitjes en zijn er vele andere mogelijkheden.
Trouwen in Gilze bij Hotel Gilze Tilburg Van der Valk Bruiloften.
In het landelijke Hart van Brabant vind je het bekende Hotel Gilze-Tilburg, vlakbij Tilburg en Breda. Het hotel beschikt over uitgebreide faciliteiten. Allemaal erop gericht om het comfort van de. Wilt u graag meer informatie ontvangen of een afspraak maken?
Waar moet ik aan denken als ik wil trouwen of een geregistreerd partnerschap wil sluiten? Rijksoverheid.nl.
Bij een melding van een voorgenomen huwelijk of partnerschap zal de ambtenaar van de burgerlijke stand uw geboortegegevens controleren in de Basisregistratie Personen BRP. De gegevens in de BRP zijn in beginsel gebaseerd op uw geboorteakte als u in Nederland bent geboren.
Trouwlocatie Tilburg voor 20 tot 2000 personen.
Ook dé perfecte trouwlocatie Tilburg kan natuurlijk niet ontbreken op de mooiste dag van jullie leven. Wij van wateenlocatie.nl kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om alles in je eentje te doen, er komt namelijk zoveel bij kijken.
Hotel-restaurant Auberge du Bonheur Tilburg Bonheur Horeca Groep Bonheur Horeca Groep.
Er zijn bij Auberge du Bonheur in Tilburg veel mogelijkheden voor uw gelegenheid in familie of zakelijke sfeer. Van een weekendje even helemaal weg in Tilburg, inclusief overnachting in het viersterrenhotel, tot een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. U kunt altijd rekenen op een invulling op maat met excellente service en topkwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs.
Welkom Hasseltse Kapel.
Voor wie wil kennismaken met uiteenlopende kunstuitingen. Voor wie op zoek is naar een schitterende trouwlocatie. Voor wie komt genieten van een verrassend concert. Voor wie er zomaar even wil zijn. De Hasseltse Kapel is eerst en vooral een devotiekapel. Hier staat Maria centraal. De moeder van Jezus biedt troost, bekommernis, bemoediging, dankbaarheid en blijdschap. Iedereen kan bij haar terecht. Vrijwel elk moment van de dag zoeken mensen Maria op. Daarom is de kapel elke dag geopend. De kapel biedt plaats aan religieuze plechtigheden, met als hoogtepunt de meimaand, met vroege bedevaartmissen en een moederdagmis in de open lucht. Ze staat open voor huwelijksplechtigheden van katholieken en niet-katholieken. Ook culturele activiteiten passen prima in de sfeervolle en akoestisch bijzonder fraaie kapel. Door het jaar heen kunnen liefhebbers er een serie kleinschalige en verrassende concerten beleven. Behoudens afwijkende openingstijden in de meimaand is de kapel dagelijks geopend van 9.00 tot 19.00 uur. Iedere maandagmiddag wordt om 13.30 uur een rozenhoedje gebeden. Storytelling met Onias Landveld stadsdichter. Op dinsdag 10 april om 20.15 uur zal Onias Landveld, stadsdichter van Tilburg, zijn literaire talent delen in de Hasseltse Kapel.
Trouwen in Tilburg tarieven bedrijven en tips trouwen.
De meeste trouwlocaties en trouwbedrijven in je eigen regio zijn vaak goedkoper en makkelijk te bereiken. Hier vindt je alle ingredienten voor een spetterend trouwfeest. Er zijn in de gemeente Tilburg verschillende locaties waar je op je grote dag gebruik van kunt maken.
Tilburg Open Toptrouwlocatie Route.
Schouwburgen en theaters. Zoeken op de kaart. De locaties Tilburg. Villa de Vier Jaargetijden. Kastelen land en herenhuizen. Wij geven u graag alle informatie en u bent tevens in de gelegenheid de locatie geheel te bekijken. 6 bruidsparen komen langs.
Trouwlocatie Tilburg La Cabaña La Cabaña.
Top trouwlocatie in Tilburg: gratis parkeren en makkelijk bereikbaar. Wanneer je de dag van je dromen viert bij La Cabaña, heb je niet alleen een feestelijke trouwlocatie met de lekkerste hapjes: het is ook zeer goed bereikbaar voor alle gasten.
Trouwlocaties in Tilburg de 10 beste locaties deze maken trouwen heel bijzonder.
Bekijk hier alle locaties in de gemeente Tilburg. Partycentrum van Opstal. Dit partycentrum beschikt over een mooi aantal zalen, waar u zonder zorg kan genieten van uw bruiloftsfeest. Hier heeft u al een compleet verzorgd feest vanaf 2250, per persoon. Ook de huwelijksvoltrekking is hier mogelijk. Auberge Du Bonheur. Bij een trouwfeest staat de gehele locatie exclusief tot uw beschikking. het sfeervolle terras, het restaurant en de zalenvoor één dag is de Auberge voor jou en jouw gasten. Partycentrum Den Horst. Beschikt over twee feestzalen om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Hier kunt u feesten met 10 tot 300 personen. Haghorst 18 min. Safaripark Beekse Bergen. Wat is er nu mooier dan elkaar het ja-woord geven in een beestachtige omgeving met brullende leeuwen op de achtergrond en toekijkende chimpansees. Trouwen in de Efteling. Het sprookje kan werkelijkheid worden als u trouwt in het Efteling Hotel! Een schitterende locatie die aan alle comfort voldoet.van trouwlocatie tot bruidssuite.
Trouwen Trouwlocatie Tilburg De Commanderie.
Trouwlocatie Gemeente Tilburg. Sinds 2010 is de Commanderie een officiële trouwlocatie van de Gemeente Tilburg, die aangewezen kan worden als huis der gemeente. Dit hoeft niet meer bij de gemeente aangevraagd te worden. Op deze manier vieren jullie het huwelijk niet alleen op een unieke locatie, maar is tevens alles op één locatie in jullie eigen omgeving.

Contacteer ons

Resultaten voor trouwlocatie tilburg